Meer

Meer

Ik ben Meer Fennema (1967), trainer in meer zelfvertrouwen. Ik ben ook moeder van twee prachtige zonen en geliefde van Tycho.

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren stappen te zetten naar meer zelfvertrouwen. Het grootste deel van mijn leven beheerste onzekerheid en angst wat andere mensen van me zouden vinden, mijn leven. Wat had ik graag gewild dat er iemand was die me hierbij kon helpen! Toen ik vanaf 2012 enorme stappen ging zetten om hier mee om te gaan, wist ik één ding zeker: dit wil ik doorgeven. 

Naast mijn universitaire studie ‘Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties’ aan de Rijksuniversiteit Groningen en Concordia University in Montreal, Canada, heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van Life Coaching, NLP, systemisch werk, budgetcoaching, professional organizing, meditatie en het onbewuste brein. Ik heb verschillende communicatiefuncties in binnen- en buitenland bekleed, totdat ik in 1998 voor mezelf ging werken, eerst als zakelijk tekstschrijver en later als spreker, trainer en coach. Behalve in Nederland, heb ik in Liberia en België lezingen gehouden. Ik ben trainer bij Ander Leven en ik sta ingeschreven bij de Speakers Academy.

Mijn passies zijn dansen, wandelen in de natuur, meditatie beoefening, schrijven, video’s maken en contact met mn geliefde, familie en vrienden. Ik ben dol op nieuwe dingen koken en proeven, marsepein chocola en een goed glas wijn.