Meer

Ik ben Meer Fennema (1967), inspirator, spreker, trainer en coach. Ik ben ook moeder van twee prachtige zonen, geliefde van Tycho en spiritual warrior.

Het is mijn missie om Circles of Love te verspreiden. Ik inspireer mensen om moedige en kwetsbare stappen te zetten om vanuit een open hart te leven, zodat ze meer zelfvertrouwen, vrijheid, verbinding en vervulling ervaren en er meer liefde en minder haat, stress en angst in de wereld komt. Dit doe ik door middel van één op één coaching (ook via skype), trainingen bij Ander Leven (www.anderleven.nl), lezingen, vrouwencirkels en in de nabije toekomst ook via online video cursussen, retreats en inspiratiekaarten.

Naast mijn universitaire studie ‘Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties’ aan de Rijksuniversiteit Groningen en Concordia University in Montreal, Canada, heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van Life Coaching, NLP, systemisch werk, budgetcoaching, professional organizing, meditatie en het onbewuste brein. Ik heb verschillende communicatiefuncties in binnen- en buitenland bekleed, totdat ik in 1998 voor mezelf ging werken, eerst als zakelijk tekstschrijver en later als spreker, trainer en coach. Behalve in Nederland, heb ik in Liberia en België lezingen gehouden. Ik sta ingeschreven bij de Speakers Academy.

Mijn passies zijn dansen, wandelen in de natuur (ook wel powerwalking genoemd), meditatie beoefening en bewustwording (Shambhala), ceremonies, schrijven, leren en groeien, video’s maken, diepe verbindingen met mensen en last but not least mn vrouwelijke energie exploreren. Ik ben dol op nieuwe dingen koken en proeven, marsepein chocola en een goed glas wijn.