Meer bood aan om met haar op een bijzondere reis te gaan: de Inspiration Walk, waarbij we 7 keer over de Holterberg hebben gewandeld. Het lopen in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug hielp mij om uit mijn hoofd te komen en in het hier en nu te zijn. Tegelijkertijd gaf deze mooie omgeving mij inspiratie… Er was zoveel bijzonders te zien..

En zo liepen we 7x samen op. Soms in stilte, vaak pratend over de dagelijkse dingen waar ik tegenaan loop. Telkens weer liet Meer mijzelf inzien – soms door gewoon even stil te zijn, vaak door kritische vragen te stellen – in welke patronen ik zat en welke overtuigingen in mijn hoofd zaten. Ze leerde me ook die overtuigingen ter plekke om te zetten en hoe ik de patronen kon doorbreken. Daarnaast leerde ze me mijn eigen emoties beter te (her)kennen: laat die boosheid en dat verdriet er maar zijn! Ze horen bij het leven.

Het was een bijzondere reis, waarin ik steeds opener ben gaan kijken naar de wereld om mij heen. Een reis die mij heeft laten voelen hoe sterk ik eigenlijk ben en dat alles wat er om mij heen gebeurt een spiegel is voor mijzelf. Een spiegel die mij de kans biedt om nog verder te groeien!

Mijn reis is nog lang niet ten einde, maar ik ben erg dankbaar voor de maanden waarin Meer met mij mee liep. Meer, bedankt voor alle wijze lessen!

Sonja